Parmesan og balsamico

Det er såre simpelt og helt klassisk: Lagret parmesan drislet eller dyppet i en god aceto balsamico.
Det giver naturligvis sig selv, at begge dele skal være helt og aldeles i orden. Vælg et godt stykke, lagret parmesan – allerhelst nyskåret fra den hele ost (Jep – du skal lige slå et smut forbi ostehandlen) og brug en god original balsamico. (Som altså ikke er det samme som rødvinseddike, bare lige så det er på det rene!)

Du skal bruge

  • Parmesan
  • Balsamico

Sådan gør du
Skær parmesanen i små bider. Hæld balsamico i et lille glas ved siden af.
Server med tandstikker, så man kan dyppe parmesanstykkerne i balsamicoen.

Parmesan med balsamico

[adsenseyu1]

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top