Ovnbagt penne med courgette, tomat og mozerella

Vi siger ikke at vi har fundet på den! På den anden side er det tvivlsomt hvilken italiensk region der vil kendes ved den. Og det er det fede ved ikke at være italiener. Vi kan være ligeglade med det regionale køkkens dogmer, og smide lige det vi lyster i vores pasta, og stadig føle os rimeligt italiano…

  • 250 gram pasta penne
  • Olivenolie
  • 1 ds. flåede tomater
  • Salt og peber
  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • Frisk basilikum
  • 1 courgette/squash
  • Parmesan

Sådan gør du:
Start med at lave en awsome tomatsauce! Hak løg og hvidløg og steg dem møre i olivenolie. Tilsæt tomaterne, lidt salt og masser af peber og en håndfuld basilikum. Kog saucen i 10 minutter og blend til den er smooth.
Skær squash i stykker der er på størrelse med pennene, og steg dem møre i olivenolie.
Kog pastaen til den stadig har lidt bid. Vend den afdryppede pasta med squash og tomatsauce, og kom det op i en ovnfast fad.
Gratiner med parmesan og revet mozerella, og bag ved 200 grader i ca 10-15 minutter.

20120825-171242.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top