Oliven marineret i citron og citrontimian

Her er en super nem lille tapas for olivenelskere, som får de lidt kedelige grønne oliven på glas til at smage forrygende. Her er brugt helt almindelige grønne oliven med mandler i lage.
Server den som en hapser et glas cava eller til en hel tapasmenu.

  • 1 glas grønne oliven i vand
  • 1/2 øko citron
  • 1 lille dusk timian (gerne citrontimian)
  • 1 dl olivenolie

Sådan gør du: 
Dræn oliven og hæld vandet fra.
Skær citronen i både, og derefter i stykker.  Pil timianbladene fra stilkene og kasser stilkene.
Bland det hele sammen med olivenolien og lad det trække mindst nogle timer – gerne natten over.

Marinerede oliven med citron og timian

 

[adsenseyu2]

 

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top