Det her er østers-serveringen for alle, der påstår, de ikke kan lide østers. Den fede ostesauce og varmetilberedningen gør nemlig det lille bløddyr så medgørlig, at alle kan være med. En god begynderøsters med andre ord.
Østers morney er en fantastisk østers-servering, men er du typen, der normalt snildt kan hælde dusin efter dusin af rå østers i svælget, skal du nok være forberedt på, at de her er af den mere heftige slags, så du må nok give efter lidt færre. Men lækre det er de sørme godt nok!

Østers morney
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
  • Så mange østers du orker
  • 20 gram smør
  • 1 spsk mel
  • Frisk peber
  • 3 dl mæk
  • 1 håndfuld friskrevet parmesan
Instructions
  1. Smelt smørret i en lille gryde
  2. Kom melet ved og rør godt rundt
  3. Tilsæt mælken under omrøring.
  4. Når det tykner tages af varmen og osten tilsættes.
  5. Smag til med peber.
  6. Åbn alle østers og tilsæt en lille skefuld morneysauce i hver,
  7. Gratiner i ovnen under grillen i et minut til overfladen bobler.
 oystermorney1

[adsenseyu1]

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top