Østers med rødløg, creme fraiche og lakserogn

Denne østersvariant er god at have in mente – for det er en af de letteste måde at servere østers på, og samtidig den (utilberedte) variant, som vi oplever at flest danskere kan lide.
Den fede creme fraiche får den lidt mystiske østers til at glide bedre ned, og du får kun den fine, salte smag af østers tilbage. Med andre ord – en god begynder-østers.

  • Østers
  • Creme fraiche
  • Rødløg
  • Lakserogn

Sådan gør du:
Åbn dine østers, og frigør hver østers i skallen.
Læg en halv teske creme fraiche på hver østers. Drys med en smule finthakket rødløg, og top med en halv teske lakserogn.

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top