Der findes mange forskellige opskrifter på østers Kilpatrick. Fælles for dem er at langt de fleste indholder engelsk sauce og bacon. Oprindeligt skal den stakkels lille østers have en tur i ovnen, men jeg smagte engang en rå version med samme sauce i Skotland. Det smagte fortrinligt og derfor er denne opskrift også på den rå. Generelt er jeg også mere til rå østers end varmebehandlet.

 

Østers Kilpatrick

Ingredienser

  • Lidt finthakket ristet bacon
  • 2 stænk engelsk sauce
  • 1 stænk tabasco

Sådan gør du

  • Åben hver alle dine østers, helst et dusin pro pax, og stil dem op på række.
  • Start med at stænke dem med tabasco, så engelsk sauce og giv dem til sidst et drys bacon.
  • Er du ikke til rå østers, kan du komme dem i ovnen i 3-5 min ved 250 grader.

Note

Opskriften er til én østers.

http://raavarecirkus.dk/oesters-kilpatrick/

Written by

Hvis du på denne side falder over en ret med hjerne, lever, hjerte, hale, tæer, hoved eller insekter, så er jeg sandsynligvis ophavsmand til den. Jeg er gastronomisk interesseret med en forkærlighed for det alle andre ikke vi have og i visse tilfælde afskyr.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top