Den mest simple måde at spise østers på er med en dråbe citronsaft. Er du lidt mere puritansk, spiser du den naturligvis rå fra skal.
En klassisk måde, som også mildner østerssmagen en smule, er ved at tilsætte en dråbe god olivenolie, som cremer den meget mineralske østerssmag en smule.

Grundopsriften er simpel – gang op med så mange østers du gider åbne.

  • 1 østers
  • 1 dråbe olivenolie
  • 1 par dryp frisk citronsaft
  • peber

Sådan gør du:
Åbn østers. Tilsæt en dråbe god olivenolie, et par dråber citronsaft og et drys frisk peber for de modige.

[adsenseyu2]

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top