Klassisk tilbehør til osteanretningen. De honningsyltede nødder er især gode til blå oste, og er så nemme at lave, man man ligeså godt kan lave en stor portion, når man er igang.
Klassikeren er med valnødder, men her har jeg lavet en blanding af mandler og hasselnødder.

  • Honning
  • Nødder

Sådan gør du:
Smut mandlerne. Rist hasselnødderne mørke på en tør pande, til skallen slipper. Læg dem over i et rent viskestykke og gnub på dem til al skallen slipper.
Hæld nødderne i et rent og skoldet glas, og hæld honning på til det dækker.

20121222-214615.jpg

 

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top