Mini-mozzerella med mynte og chili

Der er mozerella og så er der bocconcini. De sidste er napolianske mini-kugler af mozerella, og dem kan du blandt andet købe i Supermarco, hvor du bør unde dig selv at slå et smut forbi, hvis du ikke allerede hører til stampublikummet. Det er som at være på sommerferie i Italien, når man bliver sendt ud af døren med et “arriverderci”, med indkøbsposen fyldt med italiensk pølse, ost og sicilianske småkager.
Kuglerne er faste og meget egnet i salat eller som antipasti – f.eks, omviklet med lidt god skinke, eller som her marineret i lidt krydderier.

  • 200 gram mini-mozzerella
  • 1 spsk tørrede chiliflager
  • 2 spsk hakket mynte
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt

Sådan gør du:
Dræn mozerellaen og vend den med olivenolie, chiliflager og finthakket, frisk mynte. Smag til med salt og lad osten trække i en halv times tid inden servering.

Mini mozzerella med mynte og chili

[adsenseyu1]

 

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top