Milkshake med brownie – verdens bedste milkshake!

Jeg elsker amerikanernes sans for gang på gang at overgå sig selv med snasket comfort-food. Brownie-milkshake er tilsyneladende en amerikansk klassiker, som vi kun har ventet på skulle nå til Danmark.  Hvis du kun må drikke én milkshake for resten af dit liv, skal du læse nøje efter nu!

Jeg ved ikke om andre kender det problem, at man ved en fejl ender op med en halv brownie, som man ikke lige fik spist, og som nu er ved at blive lidt tør i det?
Skulle det ikke ske for dig, kan jeg kun anbefale dig at bage en frisk brownie, bare for at du kan få lov at opleve, hvilken paradisisk oplevelse det er, at slupre en fuldfed chokolademilkshake af de helt onde.
Og ja, sådan en milkshake som denne her kan gøre det ud for et helt måltid for de fleste – måske flere. Og det er et nærende mellemmåltid, hvis du tilfældigvis er en af de otte danskere, der trænger til, at få lidt ekstra på sidebenene.

Ofte er det sociale fotodelingssite Pinterest min allerbedste ven, når der skal researches på mad – og det er da også her, jeg har fundet inspirationen til denne andendags brownie-opskrift. God bless America!

  • 75 gram brownie (Eller anden god chokoladekage)
  • 5 dl mælk
  • 200 gram vaniljeis
  • 1/2 dl fløde

Sådan gør du
Kom brownie, mælk og is i en blender, og blend til du har en jævn blanding uden klumper.
Pisk fløden til skum.
Fordel milkshake i glas, top op med flødeskum og lidt ekstra hakket brownie.

Brownie milkshake

 

[adsenseyu2]

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Latest comments
  • Nej, nej, nej – det lyder simpelthen for LÆKKERT! Det må prøves… snart! 🙂

Top