Marrokansk svineskank med Ras el Rhanut (!)

Indrømmet! Det er næppe svineskanke der ryger flest af hos slagteren i Marokko. Derfor er der overhovedet ikke dækning for titlen på denne ret. Men HVIS nu Marokanske husmødre var til svinekød, forestiller vi os, at det netop var sådan her hun ville gribe det an…..

Sådan gør du
Start med at lave krydderblandingen, og gnid det godt ind i kødet.
Hak løg og tomater og læg det i bunden af en Tagine eller Rømertopf. Læg kødet ovenpå og drys med det sidste Ras el Rhanut.
Tilsæt kikærter og hybensaft, læg låg på, og lad det simre i ca 2 1/2 time.
Når kikærterne er møre lægger du de hele forårsløg og fennikel i kvarte ved, og giver det 20 min. mere.

Server med couscous.

20120814-181650.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top