Marengskys med jordbær og cappuchino

[adsenseyu1]

De bedste kyskager er sprøde udenpå og seje indeni. Hvis du tørrer dem helt, bliver de pulveragtige tørre. Jeg kan bedst lidt at stoppe lidt før, så de stadig er seje og gummiagtige i biddet.
Jeg fik inspiration til disse stribede sager efter at have luret en dygtig kageblogger-kollega tricket af. Du kan se her, hvordan CopenhagenCakes laver striber i sin frosting.
Tricket brugte jeg til at lave nogle meget feminine småkager som fik smag af hhv. jordbær og cappuchino. Du kan selvfølgelig bruge de smage du har lyst til – eller helt undlade.

  • 150 gram æggehvide
  • 200 gram sukker
  • 1/2 vaniliestang
  • Brun og rød bolchefarve
  • Jordbær og cappuchino-smag

Sådan gør du: 
Pisk æggehviderne luftige og tilsæt sukkeret og vaniljekornene lidt efter lidt. Pisk til det er stivt og sejt. Del portionen i to. Den ene tilsætter du nogle dråber jordbærsmag, den anden portion tilsætter du nogle dråber kaffesmag.
Gør en sprøjtepose klar, som copenhagencakes angiver, og kom marengsmassen i. Sprøjt til små toppe på bagepapir og bag/tør kyssene ved 100 grader i ca en time, eller til de har den rigtige sprøde konsistens.

sommerkys

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Latest comment
Top