Dette majsbrød tager ikke lang tid at forberede,og så skal det ikke hæve, for det er nemlig lavet med bagepulver.
Ud over at det er virkeligt pænt, smager det lige som noget en indianer ville fixe over bål og er godt til chili con carne eller nogle saftige sydstatsretter.

Du kan spise det nybagt eller riste det dagen efter.

  • 70 gram bacon
  • 180 gram fint majsmel
  • 60 gram hvedemel
  • 1 æg
  • 140 gram majs (en lille dåse)
  • 1 1/4 dl mælk
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk sukker
  • 1 spsk salt
  • 2 spsk groft majsmel

Sådan gør du: 
Skær bacon i små tern og steg dem sprøde på en tør pande.
Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt bacon, majskorn, æg og mælk.
Rør det hele godt sammen til du har en fast konsistens.
Kom brødet i en smurt form og drys med groft majsmel på toppen. Bag ved 200 grader i ca 25 minutter.

Majsbrød

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top