Linguine med kylling og citron

Det her ligner nok en ret fra Femina. Det ligner hvert fald ikke en pastaret, du ville få serveret i støvlelandet. Det der med at style et halvt kyllingebryst på toppen af en bunke pasta er bare ikke noget vores venner mod syd praktiserer alverden.
Men altså – vi havde et kyllingebryst på frys og bagers i skabet en pose tørret linguine, der vist efterhånden havde et par år på bagen, og da manden kiggede væk og ungen havde travlt med at nærstudere anatomien i et piskeris, fik jeg lige skubbet en middagsret sammen. 5 minutter tog det. Muligvis lidt længere for pastaen var altså seriøs blevet tør i årene der bagers i skabet…Men altså det tager ikke meget længere tid. Så kan alle være med – og så gør det faktisk ikke noget, at det ikke er autentisk italiensk.

Linguine med kylling og citron

Ingredienser

  • 200 gram tørret linguine
  • Skal og saft fra en citron
  • 50 gram parmesan
  • 1 stort løg
  • 2 spsk cremefraiche
  • 1 kyllinebryst
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • En stor dusk basilikum

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning
  • Krydr kyllingebrystet med salt og peber og steg det på en pande i lidt olivenolie
  • Hak løgget fint og sauter det på panden i lidt olie. Kom creme fraichen på og rør rundt.
  • Riv citronskal og parmesan og bland det sammen med citronsaften i en skål.
  • Hæld blandingen på panden.
  • Dræn pastaen og kom den på på panden. Vend rundt.
  • Tilsæt basilikumblade og vend hurtigt rundt.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server pastaen med kylling i skiver.
http://raavarecirkus.dk/linguine-med-kylling-og-citron/

linguine1

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top