Lammechops med salat af Edamebønner og feta

[adsenseyu1]

Mens foråret lige gør sig klar til at ankomme, kan man jo gå i græsk mode, og lave denne græskinspirerede ret, der hvert fald på tallerknen ligner noget fra lunere årstider.

Grækerne laver en salat der ligner med hestebønner, men da det ikke eksisterer i frisk form her til lands, har vi prøvet med edamebønner lige fra frysedisken.

Edamebønner (soya-bønner) kan efterhånden fåes uden for de asiatiske købmænd, de her er købt i Bilka, og er noget af det skønneste man kan sætte tænderne i. De er smørmære og smager friskbælgede fra frost.

  • 100 gram feta
  • 1 pose soyabønner/edamebønner
  • Dild
  • 1 bundt forårsløg
  • Olivenolie
  • Citronsaft
  • Salt og peber

Sådan gør du:
Smid de frosne bønner direkte i en kogende grydefuld vand. Giv dem kun 1 til 2 minutter, og hæld dem i en sigte.
Bælg bønnerne, og giv dem et skvæt olivenolie og saften fra en citron. Hak et bundt forårsløg, et bundt dild og en blok fårefeta og vend det med bønnerne.

20130412-211419.jpg

 

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top