Advarsel! Der er ingen vej tilbage, når du først har bevæget dig ind på denne vej! Uanset hvor meget du prøver at spise sundt og varieret, har hollandaisen det med at vende tilbage på madplanen. Men så kan du jo bare servere den med noget torsk, sej eller en anden fisk, og så er det pludselig en ny ret. Her er den helt klassisk og oldschool.

Vi laver altid vores hollandaise selv og opskriften kan du finde her.

Laks hollandaise

Ingredienser

  • Hollandaisesauce
  • 2 Laksebøffer
  • Små nye kartofler
  • Et lille bundt grønne asparges
  • Dild
  • En klat smør

Sådan gør du

  • Kog kartoflerne (altid i rigelig salt og et par laurbærblade eller en timiankvist) til de er møre.
  • Vend dem i en klat smør og hakket persille.
  • Pocher laksebøfferne ca. 5-7 min (afhængig af størrelse) i varmt vand der næsten koger tilsat et par skiver citron, en dusk krydderurt, måske en sjat hvidvin og et par peberkorn.
  • Fjern det nederste af stokken på aspargeserne.
  • Sauter dem et minuts tid på en varm pande med en klat smør.
  • Server den pocherede laks på en bund af asparges og en god klat hollandaise over.
http://raavarecirkus.dk/laks-hollandaise-2/

 

 

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top