Kylling i skilt sovs er efterhånden blevet en sommerklassiker i mange hjem, Men hvad med kylling i mælk?
Opskriften er en tilpasset version af den gode Jamie Olivers. Den er ikke pæn, men den smager sørme godt nok godt.
Citronenskallen får mælken til at skille i en skøn cremet sauce, og fordi den bliver langtidstilberedt bliver også citronskallen meget delikat.

  • 1 kylling
  • En lille klump smør
  • Olivenolie
  • skal fra 2 citroner
  • 1 lille stang kanel
  • En håndfuld salvie
  • En stængel rosmarin
  • En håndfuld frisk oregano
  • 10 fed hvidløg
  • 6 dl mælk

Sådan laver du kylling i mælk:
Krydt kyllingen med salt og peber og brun den i smør og olivenolie i en stor gryde, der også kan gå i ovnen. Kom krydderierne i gryden:  citronskal, krydderurter og hvidløg med skal. Kom mælken på og stil den i ovnen ved 180 grader i ca 1 1/2 time.
Parter kyllingen og server den med saucen og en kartoffelkompot.

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top