Lækker kryddersmør er skabt til grillet brød og oven på grillede steaks. Klassikeren er med persille og hvidløg, men i virkeligheden kan du putte stort set hvad som helst i: mynte,  salvie, dild, kørvel, løvstikke osv….
Lige nu blomstrer løgkarsen i fuldt flor og det giver en mild frisk løgsmag, som klæder den rigtig godt.
Får du noget i overskud, er det super at vende de nykogte kartofler eller grillede asparges, majs osv i. Du kan også bruge det til at stege dine kyllingelår eller til at vende i din kartoffelmos.

  • 125 gram smør
  • 1 stort fed hvidløg
  • Så meget løgkarse du gider at plukke og hakke
  • 1 spsk hakket estragon

Sådan laver du kryddersmør med løgkarse:
Tag smørret ud og lad det blive blødt. Hak hvidløg og løgkarse meget fint og bland det med smørret. Du kan sagtens gøre det med en ske, hvis smørret er blødt – ellers brug en minihakker.
Rul smørret til en pølse og wrap det stramt i plasticfilm. Læg det på køl nogle timer til du skal bruge det.

smør

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Top