Krebsegilde – på dansk

Inspireret af svenskernes krebsegilde, holder vi vores egen “krebs og snaps” i sensommeren.
Krebsene er vist importeret fra Kina, men det forhindrer os ikke i at holde et regulært skandinavisk krebsegilde.
Lidt afhængig af ugedag og hvor mange du bænker rundt om bordet, kan du tilsætte farvestrålende hatte, hagesmække og drikkeviser. Vi anbefaler dog, at du holder det på et minimum.

  • 10-30 krebs pr. person
  • Godt surdejsbrød
  • Hjemmelavet mayonaise
  • Kold øl
  • Snaps

Sådan gør du
Start tidligt på dagen ved at sætte snapsen på køl!
Lav enten et godt surdejsbrød eller køb dig til det hos en god bager.
Lav en god hjemmelavet mayonaise og server friskkogte krebs til.
Svenskerne foreskriver en krebs pr. klo!

20120910-210144.jpg

 

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Latest comment
Top