Kokosbrød er en australsk specialitet som især spises til morgenmad.

Lidt afhængig af undersøgelsesmetode indtager australierne den lidet flatterende titel som verdens fedeste befolkning. Det KAN naturligvis skyldes kokosbrød, bevares. Snarere er det en kombination af generel dårlig livsstil, alt for meget junkfood og alt for lidt motion.

Der er mere sukker i Kellogs Frosties, Coco Pops, Guldkorn og sågar i det “sunde” Kellogs All Bran end i dette hjemmebag. Just so you know!

Så op med benene og frem med Weekendavisen. Letristet kokosbrød smager vidunderlig en lørdag morgen med kold smør, god marmelade og en kande nybrygget kaffe.

Tip: Tilsæt også rosiner, nødder eller hakket chokolade for en endnu mere fyldig sag.

20120828-095919.jpg

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top