Klementiner i hvidvin, timian og muscovado

Timian i dessert. Kan man det? Jep, og det her er en fucking genistreg, som jeg opfandt forleden. Intet mindre!
Klementinerne ligger og marinerer i en skøn blanding af hvidvin, muscovado, kanel og timian. Og det er en fuldstændig fantastisk kombination, som jeg virkelig vil opfordre dig til at prøve. Timianen og kanelen giver en krydret fylde og vinen holder det hele lidt i skak.
De her blev serveret med letpisket creme double rørt op med kornene fra en vanljestang, men lidt alm flødeskum, creme fraiche eller en skefuld vaniljeis ville også være lækkert.

Klementiner i hvidvin og muscovado
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
  • 8 klementiner
  • 1 stort glas hvidvin
  • 100 gram muscovadosukker
  • 1 kanelstang
  • En stor dusk frisk timian
Instructions
  1. Skær skallen af klementinerne og skær dem i halve.
  2. Varm sukker og hvidvin op til sukkeret opløses. TIlsæt kanel og timian og lad det koge i ca 5 minutter.
  3. Sluk for varmen og kom de halve klementiner i. Lad dem stå i lagen til den er kold og gerne nogle timer eller natten over.
  4. Server med letpisket fløde, creme double eller is.

klementiner1

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top