Kartoffelsalat med peberrod og varmrøget laks

Røget laks og peberrod er et rigtigt godt match. I de fleste fiskehandlere kan man købe habil varmrøget laks, men faktisk er det næsten lige så let at lave det selv.

  • 2 stykker laks
  • 250 gram aspargeskartofler
  • Et stort bundt dild
  • 1 dl cremefraiche
  • Salt/Peber
  • Citronsaft

Sådan gør du:
Kog kartoflerne møre i saltet vand.
Varmrøg laksen ved at lægge 1 spsk røgsmuld i en gryde, antænde det, og lægge noget sølvpapir over. Læg laksen ovenpå sølvpapiret og læg låg på. Lad det røge i ca 10 minutter, hvorefter fisken burde være tilberedt. Alternativt kan du derefter give det par minutter i en 200 grader varm ovn.
Rør en dressing cremefraiche, salt, peber, citron og hakket dild. Bland dressingen med kartofler i mindre bidder og flager af laksen.

Tip: Tilsæt også blancerede asparges til salaten
[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top