Kandiseret appelsinskal – Appelsinsukker

Det her er den absolut nemmeste måde at lave fancy-pancy kagepynt uden at skulle ty til væmmelige sukkerblomster, sugarpaste og uspiseligt guldglimmer.
Det får konsistens som kandiserede violer, man smager lige så naturligt og aromatisk som revet appelsinskal.
Du kan selvfølgelig også bruge skallen fra citron, grape eller hvad der nu lige passer.
Det holder sig længe i et tætsluttende glas, men det er klart at de fine aromaer forsvinder lige så stille.
Behøver jeg at sige, at du selvfølgelig skal bruge økologiske citrusfrugter?

  • Skal fra 1 appelsin
  • 2 spak sukker

Sådan gør du:
Riv appelsinskallen fint og vend det med sukkeret. Bred det ud på bagepapir og tør det i ovnen ved 50-60 grader til det bliver tørt.

20130504-202705.jpg

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Latest comments
Top