Krydderier i kaffen? Jamen er det ikke synd for kaffen?
Jo det er det vel ret beset, hvis det er en god kaffe. Men det er faktisk ret hyggeligt og Wiensk og så er det bare for sjældent at der kommer fløde OG rom i kaffen.
Her er der smæk på kanel, nelliker og kardemomme, men du kan også bare vælge en af dem eller tilføje lidt appelsinskal. Mulighederne er mange

Denne opskrift er til to personer.

Du skal bruge:

  • 2 spsk friskmalede kaffebønner
  • 2 tsk sukker
  • 4 kardemommekapler
  • 4 nelliker
  • 1 stykke hel kanel
  • 4 cl rom
  • 2 store spsk flødeskum

Sådan gør du: 
Kom kaffen og alle krydderierne ned i en stempelkande og hæld 80 grader varmt vand på. Lad det trække 3-4 minutter før du presser stemplet i bund.
Fordel rom og sukker i to glas. Hæld kaffen over og top med fløden.

julekaffe2

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top