Selv om sommeren er “long gone” kan du heldigvis stadig købe jordbær på frost, og dermed lave din egen frisklavede syltetøj. Selv er jeg for nærig til at betale for de gode købe-marmelader og samtidig kan jeg bedst lide at vide, præcis hvad der er kommet i glasset. Derudover tager det lige præcis 2 1/2 minut + et par minutters kogetid at lave sin egen bær-syltetøj, så ærlig talt!

Hvis du er til hele bær i din syltetøj plumper du dem bare i og giver nogle minutters opkog. Alternativt kan du skære bær i kvarte inden de møder gryden.
Endelig kan du give hele balladen en tur med stavblenderen, for et mere smooth resultat.

  • 400 jordbær (frosne)
  • 250-300 gram rørsukker (Efter smag og jordbærrenes sødme)
  • 4 skiver frisk ingefær

Sådan gør du:
Kom bær og sukker i en gryde sammen med skiver frisk ingefær. Kog det hele i nogle minutter. Tag ingefæren op, inden du hælder syltetøjen på skoldede glas. 

[adsenseyu2]

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top