Jim Laheys no-knead bread – “Verdens bedste brød”

Med jævne mellemrum dukker der stadig billeder af et ganske bestemt brød op på Facebook og andre sociale medier. Bekendte som bestemt ikke normalt står for mig som søjler inden for gastronomi publicerer fotos af dette åbenlyst lækre brød, der med knasende sprød skorpe og lette luftige krumme, igen og igen sætter mig måbende tilbage.

Det er så let som de fortæller, og jeg vil ikke engang gøre forsøget, men i stedet pege trafikken direkte hen på Max og Kvalimad som herhjemme har udbredt brødet med stor succes.

Fortællingen om brødet kan du få her.

Tip 1: Jeg bager det i en Ròmertopf der er blevet grundigt opvarmet inden.

20120923-172700.jpg

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Latest comment
Top