Egentlig er Gingerale en lavalkoholisk drik, som dermed også tager en rum tid at lave. Du kan imidlertid godt snyde dig frem til noget der minder om.

Denne her tager nogle minutter at lave, og er en smart måde at bruge noget af alt det mynte der vokser i haven eller på terrassen lige nu, hvis du ikke tænker, at du sundhedsmæssigt kan forsvare at bælle flere mojitos.

Du kan tilsætte så meget mynte, citon, ingefær eller sukker du synes, og fortynde den så meget du ønsker. Denne portion giver en stærk og forfriskende essens til ca. 2 store glas.

  • Skal og saft fra to citroner
  • En håndfuld mynte
  • 150 gram ingefær
  • 6 spsk rørsukker
  • Danskvand
  • Isterninger

Sådan laver du lynhurtig gingerale:
Skræl ingefær og riv den groft. Kom sukker, ingefær, citronskal, saft og mynte op i en skål og stød det hele sammen (som hvis du lavede en mojito)
Tilsæt en lille smule danskvand og lad essensen trække en halv time. Server i glas med isterninger og top essensen med så meget danskvand du har lyst til.

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top