Vi er lidt fan af varme toddies og hotte drinks for tiden.
Du bestemmer selv, hvor spicy du gerne vil have denne super friske, varme toddy, men chilien giver en ekstra god varme.
Denne er lavet med en chili-infuseret snaps, men du kan snildt bruge en helt ren snaps (uden kommen) eller bare en vodka og tilsætte lidt ekstra frisk chili.
Vil du have den ekstra krydret lader du snapsen trække på chili og stjerneanis en times tid, inden du mixer.

Til en toddy skal du bruge: 

  • Safren fra to appelsiner – eller 2 dl frisk appelsinsaft
  • 2 hele stjerneanis
  • Frisk chili – efter smag
  • 4 cl snaps – gerne chili-infuseret

Sådan gør du: 
Varm appelsinsaften op til ca 70 grader sammen med chili i skiver og hel stjerneanis.
Kom snaps i et glas og tilsæt den varme appelsinsaft.

Hot og spicy appelsintoddy

[adsenseyu1][adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Latest comments
  • Nøj, hvor det lyder lækkert. Jeg tror, at jeg vil gribe idéen og prøve med en alkoholfri udgave. Appelsin og chili er altid en vinder og pt. kommer jeg også anis i alt.

Top