Hvem skulle tro at det kunne være så sjovt at lave hjemmelavet smør? Og så nemt!
Det kan virke en anelse bøvlet – men det er faktisk umagen værd. Den hjemmelavede smør smager anderledes frisk og nuanceret. Det er ti minutter der er givet godt ud.
Og så klæder den nybagt hjemmelavet brød helt fantastisk…
  • 1/2 liter fløde
  • 1-2 tsk maldon salt

Sådan gør du:
Hæld fløden og saltet i en skål og pisk pisk pisk…..Lige indtil konsistensen er helt forkert og grynet.
Efter kort tid begynder den at skille, og du kan hælde vallen fra.
Tag et rent klæde og pres alt væden ud af smørret. Det skal være helt tør. Derefter kan du rulle dit smør ud til en pølse og sætte det på køl en time eller to.

20121127-113735.jpg

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top