[adsenseyu1]

Der er sørme rigtig mange opskrifter på hjemmelavede Bounties på nettet. Selv fandt jeg denne opskrift på Nestles hjemmeside, da jeg trawlede nettet efter noget intelligent at bruge den dåse kondenseret mælk til, som alt for længe bare havde fyldt hylderne nede i supermarkedet.
Det er ikke helt til at sige om det er den originale Bounty-opskrift for home-makers, men der er hvert fald mange, der bruger den, og den kan absolut anbefales.

The Food Club har lavet et smart move, og tilsat lidt lakridspulver. Ikke nogen dum ide tænker jeg.

Mit bedste bounty-tip er, at fylde en nigiri-form med kokosmassen. (Jep, den du laver sushi med)
Pres den godt sammen og vend dem ud: Vupti, så er der ens bounty-bider, klar til overtræk.

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 300 gram kokos
  • 200 gram mørk chokolade

Sådan laver du hjemmelavet bounty:
Bland kondenseret mælk med kokos (du kan evt. lige riste det lidt først). Sæt blandingen på køl i nogle timer. Form dem som du vil, og overtræk dem med smeltet, tempereret chokolade. Her er de drysset med kandiseret appelsinskal, som klæder dem rigtig godt.

bounty

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top