Hjemmelavede tortilla-chips og guacamole med æble og sesam

Yey, det her er godt! På den der måde, som det godt må være det på en lille-fredag, hvor der er god musik på anlægget og kolde øl på lager. Men det går sgu også an på en hvilken som helst anden dag – og hell yeah! Det er perfekt en lørdag aften!
Chipsene overgår de købte tortilla-chips med mange længder (Det er faktisk rigtigt!) og er vældig nemme at lave. Guacemolen er med æble, gule rosiner og sesamfrø, og det holder altså fuldstændigt, skulle jeg hilse og sige!

Hele molevitten er inspirereret af opskrifter fra “Ægte mexicanske tacos”.

Til chipsene skal du bruge: 

Til guacamolen skal du bruge: 

  • 2 avocado
  • 1 æble – finthakket
  • 1 lille løg, finthakket
  • 1 jalapeno, finthakket
  • 1 håndfuld gule rosiner
  • 1 spsk sesamfrø
  • Saft fra en lime
  • Salt

Sådan gør du:
Skær de bagte tortillas ud i trekanter (lige som hvis du skulle slice en pizza!)
Kom dem i 170 grader varm olie og friter dem til de bliver gyldne og sprøde.

Mos acocadoen og vend den med de andre ingredienser. Smag til med salt og limesaft.

Tortillachips og guacemole med æble og sesam

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top