Gul curry med fisk og bambus

Karrypastaen kan du lave aftenen før –  og når først du har styr på den, er det her en af de “15-minutes wonders”, du med andre ord kan tilberede i et snuptag. Perfekt til en travl mandag aften.

Du kan købe bambusskud på dåse i mange supermarkeder, men er du så heldig at bo i nærheden af et asiatisk supermarked, kan du være heldig at de har hele, syltede bambus på lager.
Bambus smager generelt ikke af så voldsomt meget – hvorfor de er gode til at suge smag – men de hele stykker har en meget bedre konsistens.

  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk gul karrypasta
  • 400 gram fast hvid fiskefilet – eks. mørksej, kuller el. lignende
  • 200 gram syltede bambus
  • Et bundt thai-basilikum
  • Fishsauce

Sådan gør du:
Kom currypastaen i en brandvarm wok sammen med 1 dl kokosmælk. Lad det samle sig i woken og tilsæt så den resterende kokosmælk. Lad det koge ind i et par minutter og kom så fisk og bambus ved. Lad det småsimre i 3-4 minutter eller til fisken er næsten gennemkogt. Smag til med fishsaue. Server med det samme med thai-basilikum og nykogte jasminris.

gulcurrymedfisk2

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top