Som barn bagte min mor ofte disse horn som er fyldt med remonce og rosiner. Hornene var fast følgesvend på kør-selv-ferier og rastepladseventyr, og kommer stadig på eftermiddagskagebordet i ny og næ.

Opskriften er navngivet efter Gudrun, der er min tante, og jeg gætter på, at de i hendes kogebog er anderledes journaliseret!

Ikke desto mindre er de i min gren af familien altid blevet omtalt som Gudruns horn, og er sparsomt husket for eftertiden som nedenstående. Jeg lader opskriften tale for sig selv!

TIP 1: Margarine var normalt i husmoderkøkkenet anno 1991. Det kan i 2012 med fordel erstattes med smør!

20120805-210811.jpg

20120805-210748.jpg

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top