Begavet med grillost i rigelige mængder, blev denne lille forret til. Der er nemlig friske figner lige nu, som er søde og friske på én gang, og passer ret fint til den salte ost og lækre, bløde skinke.
Du kan sagtens skære ost og figner i mindre bider og i stedet lave små pindemadder.

Grillosten er venligst sponsoreret af Taverna

  • En pakke grillost
  • Fire salvieblade
  • Olivenolie
  • 4 skiver parmaskinke
  • 2 figner

Sådan gør du: 
Tag fignerne ud på køkkenbordet en times tid før servering, så de får stuetemperatur.
Skær osten i tykke skiver og steg dem gyldne i lidt olivenolie tilsat salvieblade på en varm pande.
Skær figner i kvarte og anret dem oven på på osten. Vikl et stykke skinke på toppen af hver skive ost og dryp med lidt olivenolie.

Grillet ost med figner og skinke

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top