Grillet entrecote med champignonspid, kryddersmør og bearnaisekartofler

Skal der være grillfest, skal du investere i nogle rigtig gode entrecote-bøffer. Og jeg mener investere: for lidt afhængig af tykkelse, kvalitet og leverandør kommer du til at slippe alt mellem 80-200 kr stykket. Men det er det hele værd, for får du fingre i et stykke velhængt eksemplar af slagsen, får du stillet din kødtrang i en hel uge. Her er en variant med kryddersmør, lækre champignonspid og en kartoffelsalat a la bearnaise.

Sådan gør du
Vend olienolie med salt, peber og hakket estragon. Sæt champignon på spid og pensl dem med estragonolien.
Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på direkte varme ca. 2-4 minutter på hver side afhængig af tykkelse og hvor rød du ønsker din bøf.
Smid svampespid på grillen de sidste minutter til de er flotte og grillede.
Spis entrecoten med kryddersmør og bearnaisesauce for en virkelig dejlig aften.

entrecote

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top