Disse majs lavede vi til nogle store og saftige koteletter fra vores faste kødpusher, men jeg tænker at opskriften er så god, at I lige så godt kan få den for sig selv. De er nemlig virkelig gode til alt slags kød, du kan finde på at smide på grillen.
Opskriften er lavet med inspiration fra den amerikanske madblog Serious Eats, som i øvrigt er temmelig spændende at følge.

  • 2 fed hvidløg
  • Ca 1/2 dl olie
  • 1 spsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 spsk tabscosauce
  • Salt og peber
  • 2 Majskobler
  • 2 humpel gratineringsost – eks. parmesan, emmentaler eller cheddar

Sådan laver du tex-mex majs
Bland marinaden med så meget olie, at krydderierne får en grødet konsistens og fordel den over majskolberne. Har du tid, tager de ikke skade af at marinere nogle timer.
Smid dem på grillen i nogle minutter til de begynder at få farve. Riv osten over dem så snart de forlader grillristen og server dem med det samme.

Tex mex majs

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Top