Perfekt lille hapser til grillfesten mens man venter på, at lammestegen, spareribsene eller cotes de beaufen bliver klar. Det her er så simpelt, at det gør helt ondt – av.

1379616342_parkour_jump_fail

 

Du skal bruge:
1/2 kg. bælgærter
2 spsk. soyasauce
2 spsk. færdigkøbt peanutsauce
1 spsk. mørk sirup
10 stænk tabasco
1 tsk. chiliflager
1 spsk. fishsauce

Sådan gør du:
Bland alt undtagen ærter sammen, til en til en dressing og bland ærterne rund heri. Lad det stå i en halv time. Grill bælgerne over direkte varme i ca. 1 min på hver side eller til bælgen ser rimelig rustik ud.

Spis ærterne, ved at bide over hele bælgen og træk ærterne ud af bælgen med fortænderne – ligesom med edamebønner.

Share Post
Written by

Hvis du på denne side falder over en ret med hjerne, lever, hjerte, hale, tæer, hoved eller insekter, så er jeg sandsynligvis ophavsmand til den. Jeg er gastronomisk interesseret med en forkærlighed for det alle andre ikke vi have og i visse tilfælde afskyr.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top