Du kan sagtens lave dine græskarfritter i ovnen, men i 180 grader varm olie tager det lige nøjagtig 2 minutter og så bliver de oven i købet OK sprøde udenpå, når du først vender dem i polenta. Græskar indeholder meget lidt stivelse i forhold til kartofler, så de bliver aldrig lige så knasende sprøde. Til gengæld er de smukke og gyldne, søde og velsmagende og en lille bitte smule sundere.

  • Græskar
  • Lidt polenta / Majsgryn

Sådan gør du:  Befri græskar fra kerner og den hårde skræl. Skær den i “fritter” som du vender i polenta og steger i 180 grader varm olie til de er sprøde. Drys med salt og server med det samme. [adsenseyu2]

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

Latest comments
  • Lækkert, og godt tip mht. sprødhed – mon ikke rasp også kan bruges? Det må forsøges 😀

    – Anne

Top