Gnocchi med rødbeder, ærter og parmesan

Det der er med gnocchi er, at man let kommer til at lave en meget større portion, end man kan nå at spise på en aften. Så er det bare med at få de små fætre i en frysepose og på frost. Så er der nemlig aftensmad i en ruf, der ligner noget der har taget timer at lave.

Hvis du har været så smart at lægge nogle gnocchi på frost er her den her den simple opskrift – ellers må du starte fra bunden. Se opskriften på en grund-gnocchi her

  • En portion gnocchi
  • 1 stor rødbede
  • 2 håndfulde ærter
  • 20 gram smør
  • 2 spsk. olivenolie
  • Friskrevet parmesan
  • Persille

Tø dine gnocchi på og steg dem ved lav varme i lidt olivenolie til de har fået lidt farve.
Vend dine ærter (frosne?) i lidt smeltet smør til de er varme.
Riv tynde skræller af rødbede. Anret det hele på en tallerken og drys hakket persille over.

20120312-114859.jpg

20120814-200510.jpg

Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top