[adsenseyu1]

Rejer i olie er en sydspansk specialitet, som egentlig er en tapas. Men fordi den er så vanedannende kan man sagtens spise den som “rationes” – en ret.
Rejerne spises med masser af nybagt brød, en bitter grøn salat og en frisk hvidvin.

  • 1 stor pose rå tigerrejer
  • 2 dl olivenolie
  • 2 hele hvidløg
  • Tørret chili
  • Persille

Sådan gør du:
Pil skallerne af rejerne. Skær hvidløgsfedene i ultratynde skiver.
Varm olien godt op i en pande. Kom hvidløgene ved og steg dem til de begynder at tage lidt farve og dufte rigtig godt. TIlsætt lidt tørret chilie efter smag (Det skal ikke være en stærk ret, men den kan sgtens tåle lidt bid)
Tilsæt rejerne, og vend til de er er blevet lyserøde. Drys med hakket persille og server med det samme.

20121009-142819.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top