Jep – de er mindst lige så uimodståelige som de ser ud, disse friturestegte ostehapsere!
De er lavet af en pakke grillost med chili-smag, der er skåret i stave, paneret og dybstegt. Need I say more?
Nå ja – de er tilmed utroligt lette at lave. (Undskyld, hvis du er på kur!)

Osten er venligst sponsoreret af Taverna

  • 1 dl yoghurt
  • 3 spsk græsk yoghurt
  • 1/4 løg
  • 1 frisk chili
  • 5 stænk tabasco
  • 10 stænk engelsk sauce
  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgssalt
  • Salt og peber

Sådan gør du:
Kom alle ingredienserne til dippen i en foodprocessor og blend til du har en ensartet masse. Kom op i en skål, og sæt til side.
Varm olien op til ca. 170 grader. Skær osten ud i tykke stave. Vend dem i mel, så pisket æg og til sidst i rasp. Steg dem gyldne og sprøde i varm olie.
Ostestængerne skal spises med det samme, mens osten er flydende og lækker.

Dybstegt ost

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top