Frisk snackbræt med dip (Ikke en ret – bare et bræt)

[adsenseyu1]

Jeg ved det. Det er jo kke en ret, det er bare et bræt!
Og en ret hurtig måde at servere goodies i en fart.
Til et glas cava mens gæsterne venter på maden. Til en kold øl, mens grlllen bliver varm. Til en aftensnack efter en tung frokost. Til natmad, når man kommer hjem fra byen…Find selv på flere.

Dette bræt af lavet med rester fra køleskabet, og du kan selv smide alt muligt andet på i stedet.

  • En humpel god emmentaler
  • 1/2 agurk drysset med frisk dild
  • En håndfuld friske grønne asparges
  • En humpel god feta
  • En hurtig dip rørt af cremefraiche, sennep, salt og peber
  • Et par skiver brød, ristet i olivenolie

 

2013-05-01 20.19.30

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top