Flpajacks – engelske müslibarer

Flapjacks er sprøde muslibarer lavet af havregryn, sirup og brun farin. Den let karamelliserede sukker og sprøde havregryn udgør en pragtfuld og blodsukkerboostende snacks. Men tag ikke fejl – de er snarere en erstatning for en cookie end et regulært mellemmåltid.

Du kan stoppe dem med hakket chokolade, nødder og tørret frugt så meget du ønsker, men de smager også ret awsome helt som de er. Og så tager de kun få minutter at lave, hvis du trænger til en instant snack.

  • 150 gram smør
  • 150 gram brun farin
  • 2 spsk sirup
  • 250 gram havregryn

Sådan laver du flapjacks:
Smelt smør, sukker og sirup i en gryde. Kom havregryn ved og vend det sammen i gryden. Fordel massen i en form betrukket med bagepapir og bag ved 180 grader i ca. 20-30 minutter til overfladen bliver gylden og sprød.
Lad den størkne i nogle minutter inden du skærer den i firkanter. Når de er afkølede kan du pakke dem ind lagvist i bagepapir i en kagedåse. Så har du snacks til nogle uger, hvis du ellers kan holde fingrene fra dem.

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top