Som sagt laver vi somme tider en hel flæskesteg, alene for at kunne servere en flæskestegsandwich dagen efter. Og hvad gør man så, når man står der med den afkølede flæskesteg? Oh well. Here goes….

Til én sandwich skal du bruge

  • 1 rigtig god bolle lavet på surdej
  • 2 spsk mayonaise
  • 3 skiver flæskesteg, kold
  • 2 spsk syltet rødkål, lunet
  • 2 syltede drueagurk
  • Nogle tynde skiver rødløg

Sådan gør du:
Flæk bollen og smør begge flader med mayonaise. Læg skiver af flæskesteg i bunden og top med skiver af løg, syltet agurk og rødløg. Læg toppen på og server med det samme – allerhelst med en let afkølet øl.

flaskestegsandvich1

[adsenseyu1]

Written by

Hvis du på denne side falder over en ret med hjerne, lever, hjerte, hale, tæer, hoved eller insekter, så er jeg sandsynligvis ophavsmand til den. Jeg er gastronomisk interesseret med en forkærlighed for det alle andre ikke vi have og i visse tilfælde afskyr.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top