Lidt afhængig af hvor store du laver dem, kan disse filotrekanter bruges som en del af en mezze, som det sprøde element til en suppe, som en picnic-snack eller som en hapser til et glas hvidvin.

  • 1 rulle filodej
  • 150 gram feta
  • 75 gram hytteost
  • 2 æg
  • 1 dusk persille
  • Salt og peber
  • Olivenolie

Sådan laved du filotrekanter:
Tø filodejen op i køleskabet i 3-4 timer, så det er klar til brug,
Smulr feta og bland det med hytteost, finthakket persille, salt og peber samt æg.
Skær filedejen lange strimler – hvis du deler en plade på midten er det perfekt.
Læg en stor teskefuld fyld i nederste hjørne og fold dejen diagonalt over fyldet, så der dannes en trekant.
Fold dejen videre, så der dannes en stram lille trekantet pakke. Pensl dejen med olivenolie og bag dem ved 200 grader til de er gyldne – ca. 15 minutter.

[adsenseyu1]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top