Fem burgers der kurerer dine tømmermænd

Det er lørdag, og var det en festlig fredag, har du nu uden tvivl lyst til at sætte tænderne i noget salt og snasket. Ellers får du det måske i morgen.
Men burger behøver hverken være underlødigt eller kræve en tur på the big M. Her er fem af den slags, der kan jage alle tømmermænd på flugt.

 

Alt godt fra havet
Friterede kinarejer, tatarsauce og et par grønne blade. Po´Boy er egentlig en sandwich, men den fungerer også som burger. Handler det ikke bare om, hvilken bolle, du smider fyldet omkring?
Opskrift på Po´Boy burger
Po´Boy

 

Den helt vilde
Hjemmelavede burgers er godt. Trøfler er godt. Vildtburger med masser af friskrevet trøffel er måske den bedste burger du nogensinde kommer i nærheden af.
Allesammen: Sig hej til McTruffle!
Opskrift på vildtburger med trøfler
Vildtburger


Den ekstravagante
Oksebøf, karamelliserede løg og trøffelremoulade, samt nogle skiver trøffel. Ja, der stod trøffelremoulade. Og du må godt, for du har tømmermænd.
Opskrift på McTruffle vol. 2
Burger med trøffel


Den med bacon
Vi mener det ret bogstaveligt – bacon er ikke bare et sprødt og sekundært element i denne burger. Det er grundbestandelen. En tyk skive bacon smidt ind i en sej burgerbolle. Denne burger er en hyldest til Robin, Dr. Watson, Loke og alle de andre, der altid spille andenviolin.
Opskrift på baconsteak-burger
baconsanny2

 

Den japanske
Inspirationen er hentet fra Tokyo og japanernes økologiske burgerkæde MOS. Hvad er det? En paneret svinekotelet , finthakket kål og den berømte tonkatsu-sauce. Oh fucking yes!
Opskrift på tonkatsu burger
TokatsuBurger2

 

[adsenseyu1]

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top