Fastelavnsboller med kirsebærcreme

Det er muligt, at julen ikke varer lige til påske, men hos os varer den hvert fald til fastelavn. Den sidste kirsebærsauce i kolonialskabet fik hvert fald en anden og lidt mere årstidsegnet anvendelse.

Selv om det kan være svært at skaffe kirsebærsauce på glas her i februar, burde det være lettere at skaffe syltede kirsebær på glas. De gode italienske amarene kan altid skaffes i specialbutikker, men jeg mener også at have set syltede danske kirsebær på glas uden for julesæsonen. Ellers bær over med os, men vi havde lige en rest dejlig kirsebærsauce der trængte til at blive spist.
Og uagtet, at det altså bliver noget lyserødt og tøse-pøset, så er kirsebær, fløde og hvid chokolade bare en hyggelig kombination.

  • 1 portion vandbakkelser (Se opskrift her)
  • 1/2 liter fløde
  • 200 gram kirsebærsauce med hele kirsebær
  • 100 gram hvid chokolade
  • Frysetørret kirsebærpulver

Sådan gør du: 
Lav dine vandbakkelser.
Pisk fløden stiv og vend den med kirsebærsaucen – pisk evt. lidt mere, hvis den bliver for lind.
Kom fløden ind i hver enkelt bolle.
Smelt chokoladen og fordel den på toppen. Drys med kirsebærpulver.

Fastelavnsboller med kirsebær

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top