Fasanlår med grønkål og madeira

[adsenseyu2]
Opskriften her er hentet fra Nikolaj Kirks udfoldelser i DR-programmet Nak og Æd. Brug vores eller snup den originale her.
Vi har gjort retten lidt mere simpel ved ikke at udbene lårene først – selv om fasan har nogle små irriterende benstumper på underbenet, er det alligevel ret let at undgå dem når man spiser dem.
  • 4 fasanlår
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • 1 gulerod
  • 1 porre
  • 2 dl madeira
  • 1 dl fløde
  • Et par håndfulde grønkål

Sådan gør du:
Brun fasanlårene i en varm gryde. Sauter løg, porre og hvidløg. Kom Madeira på sammen med groftskåret gulerod, porre og fløde. Krydr godt med salt og peber.
Lad det herefter simre til lårkødet er helt mørt.
Hak grønkålen fint og kom med i sidste øjeblik og server med kartoffelmos, roasted potatoes eller bare brød og en god salat.

20121219-143450.jpg

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top