Der er dild, og så er der krondild. Begge kan bruges til snaps, men giver væsentlig forskellige resultater. Hvor alm bladdild giver en ret urtet smag, giver kronskærmene en mere frisk smag, der sjovt nok smager mere af dild, når den kommer i berøring med væsker.
Bevares, vi er da ikke botanikere, og vi fandt faktisk ud af det ved et tilfælde, da dildrækkerne i vores urbane haver pludselig var vokset lidt vildt.

Dildsnaps er en klassisker til vinteres smørrebrød med fisk og sommerens krabsegilder.

  • En fuld håndfuld krondild
  • 1/2 flaske vodka eller brøndum klar snaps

Sådan gør du: 
Rens dilden grundigt inden du overhælder et med snaps eller vodka. Lad det trække mindst en uges tid, før du sier dilden fra. Lad den derefter hvile nogle måneder inden du drikker den, så får du blød og rund dildsnaps.

[adsenseyu1]

Post Tags
Share Post
Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top