Dessertcreme med gedeost og passionsfrugt

Jeg tror mange danskere, har det lidt stramt med gedeost. Endnu flere har det muligvis værre med tanken om, at geden skulle ende på desserttallerknen. Det er der nu ingen grund til, for de to kan faktisk godt hænge lidt ud sammen, hvilket denne dessert er et bevis på.
Denne lidt anderledes dessertcreme er lavet på en mild gedefriskost, der er pisket op med fløde, sukker og vaniljekorn. Resultatet bliver en fyldig creme, med en mild eftersmag af gedemælk. På toppen er der frisk passionsfrugt, som giver lidt modspil til den meget fyldige creme.

Gedeostecreme med passionsfrugt
Prep time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
  • 150 gram mild, cremet gedefriskost
  • 100 gram flormelis
  • 1 stang vanilje
  • 3 dl fløde
  • 4 passionsfrugter
Instructions
  1. Rør gedeosten sammen med sukker og vaniljekorn.
  2. Rør fløden i til du får en ensartet creme.
  3. Kom cremen i sprøjtepose og sprøjt den ud i serveringsglas. Stil glassene på køl et par timer.
  4. Inden servering halverer du passionsfrugterne og fordeler frugtkødet på toppen af glassene.

 

gedecreme2

[adsenseyu2]

Written by

Finder du opskrifter på salater, desserter eller kager, har de som regel været under min kniv. Men jeg er også en ørn til pies, simreretter, ting der kan skæres i store tern og alt mad man kan drikke cava til.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top